Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a46r61a 43R66a88n30k

29. 4. 2016 4:09

Dobry! Mate karmuR^

1 0
možnosti
Foto

J92a15n 87M81a73t35u76š90k64a

28. 4. 2016 19:06

Dekuju vsem za prispevky do diskuze, opravdu to myslim uprimne. Krasne jste, mili slusni Cesi, podtrhli to, o cem tento clanek je - o vas. Ja narozdil od vas, internetovych lidicek, nepsal, kdo ty kavarny pocmaral - to nechavam na odpovednych organech. Jen jsem se podivoval, jak vy, sikulove, jste se vsim hned hotovi a odhalili jste kolosalni sebedestruktivni spiknuti hejtfritaku, bravo!! Ze jsem nekoho urazil? Asi dam do pristiho clanku fotku svyho predlokti, abyste videli, jak mi to trha zily ☺ Hezkej den!

1 0
možnosti
RV

Až přijdete s lepším vysvětlením pro celou tuto trapnost, pak dejte vědět.

0 0
možnosti
BH

... já bych řekl, že to udělalí náckové schválně stylem Antify, aby to hodili na Antifu a zdiskreditovali tak celé sluníčkovské hnutí - taková "double false flag"... parchanti rafinovaní, měli bychom se před nimi fakt mít na pozoru...

p.s. tak tohle už snad nikdo neoznačí za konspirační teorii...

2 0
možnosti
LV

Já předně miluju lidi co se prohlásí za ty co jsou správní a ostatní s jiným názorem označí za ty špatné a rovnou je prostě urazí a napresuje na ně nějaké škatulky a nesmí chybět obligátní ponožky v sandálech a výraz čecháček.

Viděla jsem video s pachateli.. kdo viděl tak mi jistě dá za pravdu že jdou to "naprosto typičtí náckové." Alespoň se na té demonstraci o nich tam mluvilo. Jsem zvědavá jak to vykrystalizuje.

5 0
možnosti
DV

D24a38v68i10d 79V10l32k

28. 4. 2016 11:29

Co to je typický nácek? Třeba Vy, jste blonďatá, arijský typ??

1 1
možnosti
OB

Takže lidé, kteří kriticky myslí a dělají si svoje vlastní názory a závěry na základě jasných pochybností jsou ovce, za to lidé kteří bez pochybností přijímají oficiální verze majitelů pravdy jsou ty největší kabrňáci ;-D;-D;-DR^

7 0
možnosti
JS

Většina lidí uvažuje naprosto normálně a v životě by je nenapadlo vzít sprej a jít někomu čmárat na dům a ještě ke všemu hákové kříže. Příslušníci "hate-free" naopak patří právě k těm lidem, jejichž chování často není zcela standardní (mírně řečeno). Vždyť i mluvčí takzvané "Kliniky" přiznal, že řada jejích aktivistů v minulosti měla nebo má nějaký problém se zákonem (sprejerství, drogy atp.).

Příslušníci hate-free jsou v naší společnosti dost nepopulární, a to především pro své demagogické a manipulativní názory, které jaksi odmítají reflektovat realitu.

Skutečně netuším nic o tom, jak to vlastně bylo, ale vůbec bych se nedivil, kdyby si "hatefriťáci" počmárali své domy sami. Je to jediná jejich šance, jak ze sebe udělat ublížené chudáčky, kterým "hnědé fašistické síly" usilují o život – zatím jen pomocí sprejů.

Opravdu nevím, proč se divíte reakcím blogerů. Vy o sobě tvrdíte, že jste "politicky nekorektní a nekonkrétní". Opravdu? Vždyť to, co jste napsal, je v dokonalém korektním souladu s tím, co o tom prohlásil náš ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier. Tak vysoký korektní politik Vám nestačí? Oni totiž všichni ti aktivisté a hate-free jsou ve skutečnosti naprosto politicky korektní, ačkoli se tváří, že jsou rebelové.

Vždyť i tento svůj článek jste napsal stylem – všichni jsou ovce a hlupáci, kteří píší pitominky, jen já mám pravdu.

16 0
možnosti

tak dneska určitěR^ - výborně napsané!

2 1
možnosti
VP

Kde??? Taky bych si to rád od toho pána přečetl .... páč tohle je blábol na entou.

1 0
možnosti
DV

D61a20v45i34d 60V88l13k

28. 4. 2016 8:39

Souhlas a Karma jako Brno. Strašně si to tady od Muslimobijců slíznete. Je jich tady jak much a jsou podobně otravní;-D

3 3
možnosti
VP

Pane Vlk, vám se to opravdu líbí? A karma jak Brno? Mi hned po přečtení "naběhl" pan Werich s panem Horníčkem ... jak se baví o nepoužívání slova sranda v televizi. Znáte? Pointa je asi taková, "neubudeme používat raději slovo sranda ... máte pravdu, to by bylo zase dopisů a rozhořčených ... a hlavně pane Horníčku takových těch " Vy dobytkové, vy sprosťáci, vy jste řekli v televizi slovo sranda!!!" .....

Tak takhle přesně blog vyzněl. Rozhořčený blog plný urážek že někdo uráží a dovolí si myslet něco jiného než autor. Co se s Vámi děje? Kdysi jsem Vás rád čítal, ale teď?

2 0
možnosti
DK

Nemam rad, kdyz nekdo nekomu cmara po zdech (ani v pripade, ze ty zdi patri statu) a nejiny nazor mam i v tomto pripade. At nepochybne,ze se jednalo o ubozaky bez ohledu na to, ze ktereho tabora pochazi. Otazkopu je, jestli ti ubozaci byli treba horsi, nez "borec", co likvidoval cinske vlajky...je to de facto stejny cin. Nicmene moznosti, kdo je pachatel, je nekolik...Osobne jsem presvedcen,ze si kavarnici zdi nepostrikali sami ani, ze by se s nekym na tom domluvili...Mohl to byt nekdo, kdo hral sam za sebe, kdo nepatri ani mezi nacky ani mezi hate-free, mohli to byt opravdu nacci a mohli to byt naopak levicovi extremiste, coz by pro ne bylo typicke. Oni se totiz manipulaci zabyvaji denne, oni jsou autori spousty konspiracnich teorii, oni maji prednasky, jak spravne prorazit policejni zataras, jak rvat, ze je nekdo v davu napadl, i kdyz je nikdo ve skutecnosti nenapadl, jsou to proste lhari na kvadrat. Staci si poslechnout tu audio nahravku z "kliniky". Ac sam konspiracni teorie nemam rad (vesmes jsou nelogicke, coz povazuji za nejvetsi nedostatek), tak v tomto pripade to akce pod valesnou vlajkou mohla klidne byt. Je to v tomto pripade tak pul na pul...

4 0
možnosti
MD

Nelogicnost je pri hledani zdanlive nemozneho nejlogictejsi.

1 0
možnosti
EP

Tak se vztekejte dál, pane autore. A žijte si ve svých pohádkách o nacistických dredařích, co používají slova jako "uprchlík" a zručně sprejují, navíc mají dokonale zmáknuté logo Antify. A demonstrace se svolá ještě dřív, než k tomuto "útoku" vůbec dojde. Nějak vám to moc lidí nepapá, viďte?

11 1
možnosti
DV

D91a36v96i93d 84V57l66k

28. 4. 2016 8:37

blabla bla bože to jsou kecy:-/

1 3
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Politicky nekorektní a nekonkrétní. Přes den průměrný řadový občan, po nocích bojuju převlečený za artyčok se zločinem.