Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I15v55a23n 34M18a37r27e16k

11. 5. 2017 15:54

Prokázal jste "neskutečnou odvahu" p.Matuško, "zasloužená karma" budiž Vám alespoň malou odměnou . R^ [>-]

0 0
možnosti
JP

Vážený pane Matuška, Vaše vystoupení i nasazení proti jmenované dvojici politiků by bylo v pořádku, pokud by měla pravdu naše veřejnoprávní média. Situace je trochu složitější, proto Vaše urážení snad postkomunistického, ale občana Babiše, vnímám jako omyl. Nebo se jedná o nepochopení skutečného dění v naší zemi? Můžete mi prosím vysvětlit, proč tvrdě vystupujete proti dvěma jako aktivista, a takovým způsobem se zastáváte "zdánlivé demokracie", pro kterou bojují nejmocněji právě ČT a další mainstream, ČSSD či EU? Pokud by Vaše akce byla poctivá, měli jste vystupovat jako zastánci socanů a pana Sobotky otevřeně. S tou demokracií to začíná být špatné, státy co si chtějí vládnou samy jsou označovány za totalitní, stejně samostatně myslící lidé, co si nemusí zatírat chyby známých idolů.

0 0
možnosti
Foto

J24a95n 40M16a64t59u14š56k94a

11. 5. 2017 18:54

Nezastávám se žádné "zdánlivé demokracie" ale demokracie, pokud vám vadí, že za ni někdo bojuje, asi byste se nad sebou měl zamyslet.

0 0
možnosti
JF

J29i82ř55í 19F51o24g45e58l

11. 5. 2017 7:40

Tak určitě.....

Za nízké platy, nízké důchody, potraviny a nevím co ještě mohou Zeman a Babiš. Vždyť již jsou u vesla skoro 4 roky.

Zatím co tradiční politici z povolání. kteří ten marasmus 25 řídí jako Kalousek, Benda, Němcová, Sobotka s spol jsou hrdí nositelé světlých zítřků.

Jste holt tvrďák, jen trochu rozumu chybí.

8 0
možnosti
Foto

J11a59n 47M86a42t22u11š80k50a

11. 5. 2017 11:49

nikde jsem nepsal, že za nízké platy může zeman, naučte se číst

0 0
možnosti
ZB

Karma.Je dobré vědět,že dost lidí je aktívních a nemá problém promluvit a učastnit se demonstrace proti zrudné dvojce psychopatu opojených svou mocí.Jak čtu diskuzi,u lidí zaslepených koblihou tu moc velký uspěch nemáte.Pro ty je demokracie přežitek a vyžadují vládu tvrdé ruky v podání totalitní strany,placené a ovládané Babišem,kterému zdatně přicmrnduje polomrtvý senilní stařec ovládaný nenávistí a svým nadutým egem...

3 2
možnosti
Foto

Tak nenávist a nadutost přímo vyzařuje z Vašeho příspěvku.

Jen jste zapomněl pojmenovat tu "zrůdnou dvojici psychopatů"....

To už je lepší Babiš, než politikové, které podporují lidé jako jste Vy.

1 0
možnosti
LC

Ježíšmarijájosef. Za nízké platy a důchody může Babiš. Tak to tu ještě nebylo. Ale jinak ... stejní lidé a stejné kecy jako když Klaus lelkoval s podpisem LS. Velezrada, popravit, upálit. No, tak si výdobytky, která nám LS přinesla, teď užíváme a hlavně ještě budeme více užívat.

7 0
možnosti
Foto

J11a41n 47M37a67t55u30š82k78a

10. 5. 2017 23:36

omlouvám se, může za to Kalousek

0 0
možnosti
VC

je fajn vědět, že se lidi nebojí dát najevo svoji nespokojenost se stavem věcí Tak jsem si přečetl tuto větu a řekl si - Zase jeden z nás, bytostný demokrat. Pak jsem si přečetl projev a poznel jsem, že se nejdná o demokrata le člena lynčujícího davu. Nemyslím si, že takto jedná pravý demokrat, ale zmanipulovaný fanatik který má čeky řečeno minderwertigkeitskomplex

2 0
možnosti
Foto

J86a94n 91M71a90t64u78š74k74a

10. 5. 2017 23:22

co člověk, to názor, hodně štěstí s tím , který prezentujete

0 0
možnosti
Foto

Sobotka spekuluje s odvoláním Babiše už nějaký ten pátek, najednou se rozhodne a za čtyři dny z nichž jsou dva víkendové a jeden svátek chce mít vymalováno a to těsně před odletem prezidenta. Ten ústavní jednosměrný proces podání odvolání a automatické přijetí je nějak postavený na hlavu - proč by měl prezident něco přijímat, když už podáním od premiéra je hotovo? Takže má co řešit? Ano, má! Ten vtip s neodoláním vlády našeho starého mocnáře hodně vyčerpal a dostatečně nakrknul, protože takovou fraškou jen ČSSD pěkně nahrál. O čem jiném to bylo? ČSSD potřebovalo připravit veřejnost na další krok odolání Babiše, tak aby už nebyl mučedník (na tuto roli se připravoval a pořád ji ještě zkouší prodat). Dnes na zasedání vlády, pokud jste je podrobně sledoval, padlo jméno náhradníka za Babiše. Bohouš si ho vyžádal písemně - není na tom něco divného - z jednání vlády se dělá zápis a mohlo se tam to jméno zapsat. Ta paní náhradnice asi měla dnes normální pracovní dobu (pokud neměla třeba dovolenou) a Sobotka se s ní mohl klidně ještě před odletem (zase nějaké letadlo a někdo je fuč na dva dny, jak zajímavé) pohovořit a posunout celý proces odvolání o pěkný kus dál, ale nechce.

Mezi ANO a ČSSD probíhá přímo šachová partie, kde na jedené straně stojí Babiš v koalici s prezidentem a na druhé ČSSD. Cílem je vyšachovat ANO z vlády (po odvolání Babiše si Bohouš může natahovat instalaci nového ministra až do voleb, donutit ANO vypovědět koaliční smlouvu a celou vinu svalit na ANO. ANO chce svého ministra a udržet poměr sil ve vládě, potom bude za krizi zodpovědná ČSSD a případně ukončí koaliční smlouvu a vláda podá demisi. Zadržením odvolání prezident udržuje alespoň malou šanci na udržení vlády a získává si za to vřelou podporu od Babiše. Závěrem - nemám rád Zemana, Babiše, Sobotku, Chovance, Kalouska a doufám, že to divadlo dohrají do krásného finále, kde se navzájem požerou:-(.

4 1
možnosti
Foto

J98a80n 61M40a11t50u29š96k92a

10. 5. 2017 23:06

wow, je internetovou slušností, za takhle dlouhý koment dát bramboru, nebo si to filtrovt vlastním blogem

0 5
možnosti
MV

No máme tady zase pěknou štvanici - sněmovna nám ale naštěstí právě zvěstovala svatou pravdu. Jen je škoda, že ty nahrávky jsou sestříhané - nesestříhané by se možná do krámu nehodily.

1 0
možnosti
MS

Proslov máte hezký a je dobře,že se nebojíte sám za sebe ozvat. Na druhou stranu je férové vůči Babišovým příznivcům dodat,že v jedné věci mají naprostou pravdu. Pokud se mají trestat politici s prokazatelným hříchem z minulosti,tak by se měli férově trestat všichni! Nemá toto být společný cíl?Vyštvat z politiky všechny vyčůránky bez výjimky? Babiš je jen další do počtu. Pořád se dělíme na příznivce a odpůrce,ale abychom se všichni spojili a vyházeli je všechny to už neuděláme. Proč?

3 1
možnosti
Foto

J97a91n 90M38a33t76u33š54k27a

10. 5. 2017 23:26

Proto! Co třeba začít těma, co do politiky vstoupili s tím, že jsou nový koště a vymetou nám ten náš Augiášův chlív? Neříkám, že ostatní nemají máslo na hlavě, ale když se takovýto mravokárce velice posléze ukáže jako nejzkaženější ze zkažených, tak....je to úsměvné...minimálně

1 2
možnosti
MB

Napsal/rekl jste to hezky, ale tem, kdo adoruji StBackeho praskace to stejne nic nerekne

4 1
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2180x
Politicky nekorektní a nekonkrétní. Přes den průměrný řadový občan, po nocích bojuju převlečený za artyčok se zločinem.